Älskade, fina, underbara Melwin

Idag har Melwin varit på öppna förskolan och fotograferats av Kungsfoto som var där. Bilden blev sååå bra, han ser så busig ut med sitt underbara leende!! Han fick till och med sitta själv, UTAN STÖD, när de tog bilden! Mammas stora kille! Så nu har jag skickat in pappret med underskrift osv så att vi får våran kod och får gå in på internet och redigera vårt bildpaket :)Var hemma hos mamma idag och kollade igenom några lådor med mina gamla saker, så hittade jag bland annat min gamla 3310a som jag hade för typ tusen år sen.. Så jag tog ur batteriet och gav den till Melwin så han kan leka med den, så slipper han ha min telefon hela tiden, är mer rädd om den nämligen ;p Hur som helst åkte 3310an rakt in i munnen, med Britney Spears på och allt! Det ska börjas i tid ;)

Sen låg grodan i alla fall och slemmade en stund, och så började han lipa åt mig :p På den bilden där han lipar så ser han så fruktansvärt stirrig ut så det är inte klokt, haha pluttis!

Kommentarer
Postat av: Felicia - ung blivande mamma

Åh gud så söt Melwin är!!Haha vi 'träffades' faktiskt genom spelet World of Warcraft, började prata med varandra lite random där. Och sen skulle jag till roskildefestivalen förra året, och åkte hit en vecka tidigare bara för att se lite av roskilde och hänga med honom. Då hade jag inte ens tanken om att skaffa pojkvän, men så blev det tillslut iallafall haha. Nu har vi varit gifta i snart 2 månader, så man kan väl kanske säga att det har gått fort. Men vi känner verkligen att vi är menade för varandra, och ah - det tror jag på. Jag tror på vad min magkänsla säger mig, och det mitt hjärta säger förstås. Såatt det är så det är! :D Sedan bestämde jag mig för att flytta ner hit då jag inte hade något särskilt som höll mig kvar i stockholm, medans han hade jobb och sådär. Han är ju 8 år äldre än mig, så han hade lite mer grejer som höll honom kvar så att säga :)

2011-10-03 @ 18:09:39     URL: http://sachiko.se/
Postat av: Ida - Mamma till två Prinsessor

Men så söt :D

2011-10-03 @ 20:08:57     URL: http://elfvin.blogg.se/
Postat av: Felicia - ung blivande mamma

Haha nä, inte många som gissar på att jag spelar WoW. Men det gör jag och har gjort allt för länge nu haha. Jag gillar även hårdrock, metal, tatueringar & picerings. :P Tur att bebis kommer snart så jag har något annat för mig än WoW, blir lätt att man fastnar i wow-skiten ändå annars! Jag har faktiskt inte bloggat så mycket på denna bloggen. Började blogga igen nu i september, tog bort min andra blogg - kanske inte var så smart men men haha. Skall fixa dendär, "Läs mer", har bara inte riktigt bestämt mig om jag fått till all info ännu eller om det fattas något. Men slänger upp snart! Och slänger nog upp ett inlägg om bröllopet någonstans också :) Det har gått fort i termer om att vi gått från att vara pojk/flickvän till att vara gifta & bli föräldrar. Vi har ju känt varandra längre än vi varit ett par, känt varandra när vi hade andra partners och så också. :)

2011-10-04 @ 09:53:48     URL: http://sachiko.se/
Postat av: Nina

hahah sådär för freja med. raka vägen in i munnen! gärna telefonen med!

2011-10-04 @ 11:18:07     URL: http://deliciously.se
Postat av: Ida - Mamma till två Prinsessor

Ja det är ju det! Fast rött är alltid fint, hehe ;D

2011-10-04 @ 12:04:10     URL: http://elfvin.blogg.se/
Postat av: Cissi

Sötnosen!man brukar kunna fråga om attrapper eller utställningsmobiler på typ 3 eller såna mobilbutiker, och få gratis eller köpa för nån 10a - om han vill byta upp sig till en senare modell alltså.. ;) Emma tröttnade nämligen fort att hennes mobil inte såg ut som våra när hon fick min gamla.. ;) Ett litet tips!

2011-10-04 @ 19:40:41     URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Linnea- Ebbas mamma

Ja man kan ju vandra runt på Ikea hur länge som helst och det roliga är att både sambon och Ebba tycker det är roligt också :)

2011-10-05 @ 07:36:14     URL: http://linneagranstrom.blogg.se/
Postat av: Felicia - ung blivande mamma

Ja nej men precis! Hur träffades du och din karl? Och hur länge har ni varit tillsammans? :D

2011-10-05 @ 10:39:58     URL: http://sachiko.se/
Postat av: Nina

haha klart. dem måste ju se om någe är ätbart :D

2011-10-05 @ 10:44:59     URL: http://deliciously.se
Postat av: Tora & Viggo

Vilka härliga bilder på grabben! Perfekt med en gammal mobil att leka med, det borde vi också fundera på här hemma ;)

2011-10-06 @ 21:14:37     URL: http://glitterfjolla.blogg.se/
INNAN DU KOMMENTERAR:
- Kommentarer utan hemsida svarar jag på i samma inlägg som du kommenterat.
- Reklam raderas DIREKT!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

        Kom ihåg mig?