Höstfärger

Det var så mysigt igår när vi var ute och gick för alla träden börjar få så fina höstfärger och så var det så otroligt bra väder vilket gjorde allt ännu finare! Det är synd att man inte är ute mer än vad man är och bara går och njuter.. Oftast så stressar man ju bara fram och tillbaka och har inte riktigt tid att stanna upp och kolla, men tid hade jag igår. Så jag var tvungen att ta en bild på tre stora träd vi gick förbi som hade de där perfekta färgerna :)


Kommentarer
Postat av: Anja - 17 & mamma!

SV: Ja, tyckte också det var superfint! :)Jadu, jag tävlar rätt mycket, och tävlar man mycket vinner man mycket antar jag! xD Lite tur i "spel" har jag nog också! ;)

2011-10-02 @ 09:59:30     URL: http://anjahakanson.blogspot.com
Postat av: Stolt mamma till två

Härliga höst! Söt kille du har där. :-)

2011-10-02 @ 10:04:01     URL: http://sarahan.blogg.se/
Postat av: carrå - mamma till Isabella

Ja det var supermysigt! och man uppskattar det så mycket mer nu när man jobbar i veckorna!.Ja det är verkligen super :D..Nej inte ett dugg faktiskt, jag var rädd att de skulle vara i vägen när hon leker och så men nej märks inte alls (hon har dock bara haft den en vecka but still). Är hon trött störs hon av dem och om solen reflekteras i glaset blir hon irriterade annars är allt precis som vanligt :D.. Sååå skööönt!,all min oro har verkligen släppt!..Oh jises för glasögon??, massa pengar..förstår att det känns bortkastat nu..Ja linser är ju sjukt smigit, det märker man väl ens inte av?

2011-10-02 @ 10:30:56     URL: http://ettnyttsteg.blogg.se/
Postat av: Felicia - ung blivande mamma

haha men åh vad gulligt! :Dsurt med telefonen där, men det är sånt som händer. Vad är chansen att den åker ner lixom? Otur!Ja jag bor ju i danmark! Min man är dansk, jag har bott i Danmark i snart ett år nu haha. Så det är lite ja, jag fattar ju vad de säger men det är inte alltid de fattar vad jag säger. :pMin BF är 26'e oktober :D

2011-10-02 @ 11:27:15     URL: http://sachiko.se/
Postat av: Cissi

Vad fint! Och det är sant, oftast stressar man bara förbi alla vackra saker!

2011-10-02 @ 12:30:40     URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: felicia - 19 år och mamma

ååh, det är så fint ute nu! man får njuta så länge man kan, snart är träden nakna!

2011-10-02 @ 20:43:19     URL: http://ettheltnyttliv.blogg.se/
INNAN DU KOMMENTERAR:
- Kommentarer utan hemsida svarar jag på i samma inlägg som du kommenterat.
- Reklam raderas DIREKT!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

        Kom ihåg mig?