#!%!?)%#!!"#)!"%!!"#¤"


DAGEN BÖRJAR JU BRA


Nya vinterkläder till Melwin




Igår var vi och köpte en vinteroverall till Melwin, det blev en svart ifrån Lindberg.
Vi har också, genom butiken, beställt tossor och vantar i älgskinn, även dom från Lindberg.
Med det kommer han kunna hålla sig ordentligt varm i vinter, vår lilla groda :)



Sovstund för Melwin

Hej hopp! Jag och Melwin har precis kommit in från en vända på stan tillsammans med Ida. Hon kom hit vid tio idag och har precis åkt hem, alltid lika kul att träffa henne även om det ofta blir korta stunder. Har lagt melwin för att sova en stund nu, så vi får se om han behagar att somna själv eller om det krävs att han får somna med mig i våran säng.. Han har nämligen blivit lite bortskämd med det de senaste två dagarna då mamma varit lite myssjuk, men det får man vara ibland ;)

Bilden är från när Melwin sov på förmiddagen, sötplupp!


Våra tatueringar

Fick en fråga om att lägga upp en bild på min och Tommies Melwin-tatueringar, so here u go...

Det är skitsvårt att få en bra bild på min tatuering utan man ser ut att ha axelbredd som en karl, och så är väl inte Tommie världens främsta fotograf heller ;) Men hur som helst... Melwin-tatueringen gjorde jag för ca 2 månader sen och den går i lite rosa och grönt för att gå ihop med stuket på blomman som jag haft i två år nu. Stjärnorna kring blomman står för mamma, pappa och syrran och därför är det två stjärnor kring "Melwin" också som står för honom och Tommie.

Har en hel del planer på fler tatueringar men det är inte så prioriterat nu då nya kläder och leksaker till Melwin går först :) Men en tanke jag haft är väl att bygga ut blomman så att den går ner över ryggen och så är jag sugen på att tatuera hela överarmen, men har inte riktigt kommit fram till vad jag vill ha för motiv :p Så finns det massa fler småsaker jag vill göra. Men som sagt, vi får se när det blir.. :)

20 veckor

Idag blir älskade grodan 20 veckor! Dvs en halv graviditet. 20 veckor under graviditeten tog ju en evighet, hur har de här 20 veckorna kunnat gå så fort?? Som jag skrev igår, jag måste ta vara på tiden ännu mer. Man får aldrig en andra chans utan det är nu som gäller. Men hur snabbt tiden än går som kommer Melwin alltid vara min lilla groda. ♥


Beställning

Skulle beställa lite grejer från Crazy-Factory för några dagar sen men då kunde man bara betala direkt med kort.. Och jag har inte aktiverat det på mitt kort så att jag kan göra det. Men då sa snälla Sandra att hon kunde beställa så ger jag henne pengar istället, as bra! :) Så jag beställde tre spiraler och två tunnlar. Hoppas de hinner komma innan helgen, otåliga jag ;p Hur som helst så ska jag ner på banken idag och fixa det där med kortet så jag också kan göra direktbetalningar, så jäkla störande att inte kunna göra det ;o


Nya blogg-appen

Jag blev så glad när jag läste på Sandras blog tidigare idag att de äntligen fixat appen, men blev dock snabbt besviken på den.. Den är inte riktigt vad jag förväntat mig. Men det är åtminstone bättre än att sitta och surfa via safari på telefon! Hur som helst är klockan 04.43 och Melwin har precis somnat om, finaly!! Trodde jag skulle behöva kliva upp med honom för vanligtvis så vill han gärna upp vid fem nämligen.. Men inte idag, tack och lov! Så nu ska jag ta och sova en stund till... välförtjänt ;)


Paket till Melwin

För ett tag sedan så beställde jag lite kläder till Melwin som jag fick hem idag.
Bland annat så beställde jag den här mössan:


Men när jag fick hem den nu så var den för liten.. SUCK! Förstår inte hur jag tänkte.. För Melwin har ganska stort huvud och så beställde jag i den storlek han har nu. Men så kom jag ju på i efterhand att det inte är så pass kallt än för att använda den och att när det väl är dags så lär han inte kunna ha den. Och idag fick jag det bekräftat, han kan nätt och jämt ha den nu, så jag måste beställa en större.. Hade jag inte tagit bort prislappen så hade jag kunnat skicka tillbaka den, men dum som man är så tänker man inte så långt. Så nu är det bara hoppas på att Sandras son Leon ha den så att hon köper den av mig, annars vet jag inte vad jag gör. Lägger upp den på tradera kanske :p

Filmtajm = sovstund = gladskit


Såhär glad är man när man vaknar efter att ha sovit middag med mamma en stund!

Melwin va tjurig tidigare idag så vi la oss i min och Tommies säng för att se en film. Vi började se på Monsters Ink och Melwin fascinerades av alla monster, men efter en stund så märkte jag att Melwin tvärslocknat. Så jag la mig och sov jag också. Vaknade två timmar senare och låg och drog oss en stund för att sen gå ner och äta lite lunch. Det är så mysigt att bara vara, utan massa krav. Och snart är timmen slagen för det allra bästa på dagen, pappa Tommie kommer hem från jobbet!!! :D WIIHOO, då blir det ännu mer mys!

Saknaden efter bebis slår igenom

I natt vaknade Melwin strax innan fyra och ville ha mat och när jag hade gett honom det och lagt mig i sängen igen så kände jag sån extrem saknad. Saknad efter Melwin som pluttebebis. Det känns som att det var så fruktansvärt länge sen han var alldeles ny, snart fem månader sen. När jag kände den där saknaden i natt så ville jag bara ta upp och lägga honom bredvid mig och gosa massor, men han hade redan somnat och jag ville inte väcka honom. Så jag fick ligga där ensam i mörkret med massa tankar på sista dagarna innan förlossningen, timmarna på förlossningen, när han kom, dagarna på BB, allt mys hemma den första tiden osv... När jag var gravid så kändes fem månader som ett år, nu känns fem månader som två veckor. Det går så otrolig fort! Man hinner inte med. Jag skulle vilja stanna upp lite från vardagen och gosa lite extra varje månad innan Melwin går över till en ny, jag måste verkligen göra det.


Fina Melwin, bara 3 dagar gammal när vi skulle åka från BB. Så liten, så ömtålig, så ny, så älskad! ♥


Svar på kommentar

Jag är ju galet kär i Melwins nya filt som vi köpte i Sundsvall med fleece på ena sidan och "lurv", som jag kallar det, på andra sidan.. Jag hade förberett mig på att behöva vara så avundsjuk när han ligger och myser med den i vagnen nu under hösten.

Men! Så fick jag den här kommentaren idag:


TUSEN TACK Jasmine för tipset, jag ska absolut kolla på rusta nästa gång vi är där :)


Melwin och kryp- och lärbollen

Lovade er två filmklipp på Melwin när han leker med sin nya boll från Bellino, så här är dom :)





Min söta älskade son ♥

Shopping till Melwin

Idag åkte vi till birsta för att spendera lite pengar på grabben, alltid lika roligt varje gång! :)
Här är en del av sakerna vi fick med oss hem:







  • Först och främst hämtade vi ut Up&Go paketet som vi fått av Libero. Det innehöll två små flaskor med tvål och lotion, engångs-haklappar, bindor, våtservetter och ett paket med Up&Go-blöjor.
  • Och så köpte vi en matstolsdyna som Melwin fick inviga till middagen :)
  • Bananen är en grej som vi köpte för att den skulle få vara i bilen så man slipper ta in och ut leksaker därifrån.. Men Melwin tyckte om den så mycket att jag kan inte bara låta den vara där, jag vill att han ska få leka med den inne också :p Skakar man den så låter den och det tycker han är jätteroligt, så under vändan på Willy's och hela vägen hem så satt han och bet i den och lekte för sig själv, sötskruttis!

  • Vårt bästa köp idag... Bellino's kryp- och lärboll! Såhär ser produktinformationen ut på Toys 'R' Us:
    När barnet leker med den här magiska bollen förbättrar det samtidigt sin motorik!
    Barnet kommer att förundras redan innan det ser hur bollen rör sig på ett magiskt sätt. Den har djurljud, musik, en skiva som lyser, en snurrande nyckelpiga och andra djurljud.
    Jag älskade den från första stund! När Melwin satt i Tommies knä så höll jag bollen framför honom och han började fingra på den direkt. Det han fastnade speciellt för var nyckelpigan, den försökte han slita bort, förmodligen för att stoppa den i munnen och smaka lite ;) Sen la vi honom på golvet med bollen och han sträckte sig efter den och var på den hela tiden. Allt som lyser, låter och rör sig är ju väldigt intressant, så det här var en toppengrej. Melwin är helt lyrisk! Jag filmade honom när han fick bollen och när han låg på golvet med den så jag ska lägga upp det imorgon så ni får se :)

  • Sista bilderna är på en fleecefilt med... eeh, oj jag kommer inte på det där ordet som stod efteråt, det var något speciellt.. men whatever, med lurv helt enkelt :p Det är fleece på ena sidan och "lurv" på andra sidan, den är såååå mjuk och gosig! Så den var vi ju bara tvugna att köpa till Melwin så han kan ha i vagnen bland annat, och jag är så avundsjuk, vill också ha en!
    Brevid så är det i alla fall tre scarfs/dregglisar som vi köpte på Name It, en ljusblå, en brun/vit-randig och en mörk med trehjulingar på. Det var också ett jättebra köp för jag vet inte huuur många dregglisar det går på en dag här hemma, oj oj oj, det är många! :p


    Jag kollade även på massa olika overaller som Melleplutt kan ha i vinter och jag hittade en på Lindex som jag fastnade för, så den ska jag beställa! Den var ordentligt tjock överallt och inte bara kring mage, rygg och rumpa och supertunn i armar och ben som många andra overaller. Han kommer bli så fin i den tillsammans med sin söta pälsmössa från H&M som borde komma i veckan :) Mammas fisunge! ♥

Utgång

Igår var jag och Tommie på modeshow nere på gladan, (krogen), tillsammans med Malin och Robert. Vi käkade god mat, drack lite och pratade skit, hur trevligt som helst! Det höll på från halv sju till tio men Tommie och Robert stack iväg lite tidigare för de skulle ner några stycken till Sundsvall på "grabbkväll", men jag och Malin blev kvar till elva och dansade lös en stund. Det var verkligen en lyckad kväll, skönt att komma ifrån vardagen för en liten stund.

För övrigt så fick jag på mig ett par byxor som jag köpte förra hösten för första gången efter graviditeten, det kändes awesome! Drog även på mig ett par klackar. Hade det varje dag förut men nu har jag inte haft det på ett halvår, men trots det så klarade jag av att gå i dom UTAN att få ont i fötterna, DE NI!! ;)



Och här kom ju barnvakten! Vi lämnade ju inte Melwin ensam. Utan han fick spendera lite kvalitétstid med Moster Malin :) Tusen tack sis för hjälpen! ♥ Och även om vi hade en jättetrevlig kväll ute och det är skönt att komma hemifrån ett tag så finns det ändå inget bättre än att komma hem igen till sin kära skatt! ♥

Besök från Örnsköldsvik

Idag har Melwins gudmor Alexandra varit här och hälsat på. Underbart att få träffas själva, prata lite skit och bara vara. Hann även med att klippa till en frisyr på henne. Det blev verkligen en stor skillnad, se själva! :)


Melwin MATVRAKET Nilsson

Börjar fundera på om Melwin har något litet monster i sin mage som tar all mat för honom och att det skulle vara anledningen till att han äter så otroligt mycket :o Vi har börjat byta ut vissa mål helt och hållet nu, så till lunch och middag får han en hel burk barnmat (en halv av de större burkarna) som han smaskar i sig utan problem och så blir han mätt på det och håller sig lika länge som om han får ersättning. Men igår så fick han en halv burk med köttfärssås och spagetti PLUS 150ml ersättning innan han var mätt! :o När jag berättade det för Tommie som var på jobbet så sa han bara lite lågt "men alltså... han kommer ju bli tjock!" HAHAHA :D Han får gärna vara lite svullen som bebis så det finns något att ta av sen när krypandet och det kommer :)
Han är ju lika älskad för det, vår lilla svullbulle


Bilderna är tagna för några veckor sen när vi var på middag hos mamma.
Finns det något bättre än att stoppa in händerna i munnen samtidigt som man får mat?


You mean the world to me




Ännu en sekund, ännu en minut av ett liv med dig.
Har världen börjat om? Har jag levt ett liv innan du kom?
När du öppnar dina ögon, vill du säga mig någonting?
Du är den allra största gåvan nånsin i mitt liv.
Jag ser dina små händer, smeker ömt din kind.
En liten, liten människa som förändrar allting.

För evigt och för alltid, du vilar i min famn.

En trötter & en piggelin

Det känns inte helt okej att man vaknar innan Tommies väckarklocka ringer varje morgon. I natt vaknade Melwin stax efter tre och var jättepigg, men han fick trots det ligga kvar i sin säng och så gav jag honom mat. När han väl somnade om så var jag klarvaken istället, så jag började spela wordfeud och låg vaken till halv fem. Sen vaknar Melwin tjugo i sex igen och vill upp, så då var det bara att försöka piggna till då, suck! Man känner sig inte direkt motiverad att kliva upp den tiden på morgonen. Annat var det förr.. fram till att Melwin var en månad ungefär så sov vi ALLTID till halv tolv, varje morgon! Han sov jättelänge då. Sen kom rutinerna och då kom de tidiga mornarna på köpet, det är bara gilla läget.


Såhär ser vi ut klockan sex på morgonen

Simningsnarkoman?

Det var egentligen inte meningen att jag skulle iväg och simma idag, men så kommer sambon hem och frågar "var det ikväll du skulle simma?" "Nej, imorgon" svarade jag, "ska ju på möte ikväll". Och så kollar jag på klockan, tjugo i fem.. Tänker två minuter och säger "äh vafan, jag hinner simma en timme innan mötet, ses sen!" och så åker jag ner till simhallen. 60 härliga längder, ensam på tre banor, bara jag och ingen annan, (förutom ungarna som lekte på de tre andra banorna). Men jag slapp vara mamma för en stund, jag slapp tänka på allt som ska göras hemma, jag fick vara "Bara Madeleine" för en timme, det är alltid lika skönt! Men något som är ännu bättre är att få komma hem igen och bli "Mamma Madeleine", så nu ska jag upp och pussa på mitt lilla hjärta som sover och krypa ner i min egen säng och drömma om mitt älskade barn! ♥

Hannas hjälplinje

Varje dag så står barnkanalen och går här hemma och varje dag går "hannas hjälplinje", vars intromelodi jag går och sjunger på jämt! Känner mig lite smått hjärntvättad när jag står och lagar mat, byter blöja, städar, leker med Melwin etc och sjunger "mu bä dubbelkvack dubbelkvack" för mig själv.


Men det är rätt kul att se på för övrigt ;)

Mammas lilla pojke

Jag gillar inte söndagar. Man är ofta så fruktansvärt seg efter veckans håll-igång och så betyder det att det snart är jobbvecka för Tommies del igen. Men men, det är bara att gilla läget.

Idag har vi dock inte bara segat. Vi har tvättat hela dagen, bytt bil, städat och myst på! Och nu blir det ännu mer mys med ost och kex och bingolotto. PENSIONÄRSVARNING, I KNOW!! ;)

Melwin har suttit i soffan idag och busat med pappa. Han lutar sig mot ryggstödet en kort stund sen sitter han rakt och sedan lutar han sig framåt och sådär håller han på. Det är lite svajigt, men det är helt klart på gång!


Sötfisen! ♥


På väg till Sollefteå idag, alldeles nyvaken :)

En dag i simhallen

Jag bestämde mig tidigare i veckan för att jag skulle gå och simma idag och så blev det! Skulle simma 60 längder men det blev bara 40 för att det kom så fruktansvärt mycket folk så man fick ju trängas på banorna och det orkade jag inte med. Hur som helst så kom Tommie ner med Melwin sen så Melleplutt också skulle få bada lite för första gången utanför badbaljan. Det gick jättebra och alla andra barnen var väldigt intressanta att titta på. Men efter en liten stund så vände det och det blev skrik och gråt. Så då var det bara att gå upp och in i omklädningsrummet för att ge honom mat så han blev lugn, trots att han ätit ca en och en halv timme innan :o Men det var nog mycket trötthet som spelade in också för han tvärslocknade när vi skulle ut till bilen och fortsatte sova när vi satte ner honom i bilstolen, sov hela vägen hem och sov när vi bar in honom och tog av honom ytterkläderna och sov en lång stund hemma. Trötta sötfis!


Såhär såg det i alla fall ut medan allt fortfarande var bra :)

Mitt första år-bok

Vi var upp till Övik en sväng idag så jag va in en vända i gallerian. Kollade dels efter den där pälsmössan som finns på H&M's hemsida, men den fanns inte i butik, så jag får nog beställa den ändå. Hur som helst så var jag in på akademibokhandeln och fick med mig en ny "mitt första år"-bok.



Den vänstra boken är den nyinköpta och den högra är den jag hade sen innan. Jag köpte den högra redan innan Melwin föddes för att jag tyckte den var så otroligt söt och välgjord. Men jag är ändå lite besviken på att vissa saker inte står mer utförligt så jag ville ha en till att kompletera med. Så hittade jag en idag som jag fastnade för direkt! Så nu ska jag sätta mig och pyssla med det en stund, bara Melleplutt kan somna :)

Vill ha

Har ju beställt kläder från H&M till Melwin och jag hoppas de kommer till veckan :) Hur som helst så skulle även jag vilja ha de här, så det blir nog en beställning till!



Tycker att de där tröjorna är så fina. Har beställt två liknande redan. Och mössan är ju bara så söt! Den skulle bli så fin att ha på Melwin i vinter. Vet dock inte om jag vågar beställa den eller om jag ska kolla om de finns i butik, för jag vill hellre kunna prova eftersom storlekarna kan variera så mycket. Ska se om de finns i Sundsvall nästa vecka och gör de det så köps en direkt! :)

Tandläkarbesök & gåvobevis

I fredags var jag hos tandläkaren på undersökning. Fick beröm för mina tänder som alltid varit felfria. Raka, fina, kritvita och aldrig ett hål! MEN de var lite fundersamma över en mörkare detalj på en av röntgenbilderna, det kunde vara ett hål men det var osäkert. Hur som helst så bestämdes det att det inte var ett hål. Så jag gick där ifrån skitglad och nöjd som vanligt. Sedan ringer telefonen efter helgen.. Tandläkaren har visat bilderna för några kollegor och det har diskuterats fram och tillbaka och de kom fram till att det var ett hål ändå som skulle behöva lagas. Så jag fick en tid, idag. Så... i morse var jag tillbaka i stolen. Hade velat lite fram och tillbaka under morgonen i fall jag skulle ha bedövning eller inte. Men svarade nej när jag erbjöds. Resonerade som så att om man klarat av värkar, att föda barn, ett x antal piercingar, tatueringar och töjningar i öronen så klarar jag väl för tusan av att borra ett litet hål. Sagt och gjort, det gjorde ju inte ett dugg ont. Det ilade lite men det var ingen smärta. Jag är skitglad att jag inte valde bedövning, för då hade jag väl förmodligen svimmat av sprutan!


Hur som haver.. Jag fick ett brev idag från Libero..


..ett gåvobevis. Tydligen ett paket med lite nödvändiga saker till Melwin.
Dock blir jag förbannad över att jag ska behöva hämta det i Härnösand(!) 5 mil härifrån ;o
Varför kan de inte bara skicka det så att jag kan lösa ut det på posten? Nu ska vi ändå ner till sundsvall nästa vecka så vi hämtar ut det på samma gång, men vafan.. Och om jag inte haft bil och körkort, skulle jag då fått ta bussen med Melwin och allt för att hämta ut paketet? :s Det känns lite ogenomtänkt. Men men, man får väl tacka och bocka för jag har ju trots allt möjlighet att hämta det, så man ska väl inte klaga! :)

Big brother mataton

Jag gjorde ju inte som alla andra och såg på BB under tiden det sändes i och med att jag hade fullt upp med annat då jag var höggravid och sov sedan klockan 22.00 på kvällarna.. Och på något underligt  sätt så har jag även lyckats undgå helt och hållet vem som vann. Så i juli började jag se från början på programbiblioteket på tvboxen och IDAG så har jag sett klart allting! De tio sista avsnitten varvade jag med både gapskratt och krokodiltårar. Tycker dock att det var helt fel människa som vann, jag hade hellre sett Peter ta hem vinsten. Men men, inget jag eller någon annan kan förändra.

När man suttit och sett på BB så önskar man många gånger att man själv skulle få vara med någon gång, medan man samtidigt önskar att man aldrig någonsin skulle behöva uppleva ett sånt dårhus på riktigt. Men hade jag fått chansen att gå in så hade jag nog övervägt att göra det, det hade varit en upplevelse för livet, sjukt kul! Dock tror jag inte att jag skulle bli kvar speciellt länge om jag väl skulle komma in, för jag kan vara riktigt jävlig att leva med emellanåt ;)

Morgonsim

Klockan 06.00 i morse åkte jag ner till ådalshallen och simmade 60 längder, skitskönt! Man kände sig så pigg efteråt. Tänkte börja simma en gång i veckan nu så att man kommer igång med någonting åtminstone. Hade gärna velat börja gymma, men jag är så fjantig så jag tycker bara det är pinsamt att man ska stå och hålla på inför massa människor som är 10 gånger bättre än mig. Då får jag bara prestationsångest som istället övergår i att jag inte vågar ge 100% utan bara står och fegtränar.. Så då är simning bättre! :p

Nu ska jag återgå till min fina son som ligger och leker i babygymet ♥


Glassmys & Alexander Bard

Jaha, grabben nattad och karln är på jobbet.. Då va man ensam. Tog mig lite glass och satte mig och kikade på idol. Är de det här som kallas egentid? Jag, glassen och Alexander Bard, som helt klart är en kategori för sig! Som en vän skrev på facebook nyss, att antingen hatar man honom eller så älskar man honom. Kan nog ligga väldigt mycket i det. Dock har jag inte riktigt bestämt mig för om jag hatar honom helt och hållet. Han har någonting, jag kan inte sätta fingret på vad det är, men det finns där. Om man analyserar honom lite och går in bakom hans elaka yttre så har han faktiskt många härliga tankar och åsikter, det gillar jag!

Längd & vikt

Idag har vi varit på BVC, barnavårdcentralen, för att väga och mäta Melwin. Det gick jättebra, han växer så det knakar och tung är han! När man är uppe i honom varje dag så märker man inte riktigt hur stor han har blivit, utan det är bara när man kollar igenom massa bilder och efter BVC-besöken som man faktiskt förstår att han växer rejält! Nästa gång vi ska dit är om en dryg månad. Då är det dags för andra vaccinomgången, och vägning och mätning så klart :) Såhär ser det i alla fall ut från att han föddes:


4 månader

Vår fina älskling blir 4 månader idag, grattis hjärtat! ♥


Tårtkalas

Idag har vi haft lite tårtkalas för Tommie med gäster som kom för att gratta.
Har bakat kakor hela veckan och idag gjode jag tårtan.
Det blev riktigt smarrigt faktiskt! Duktig jag :)


På kakfatet; Dumlekakor, kolasnittar, drömmar, hallongrottor och korintkakor


Presentöppning

Nu har vi ätit gott och baby har fått öppna sina presenter, ÄNTLIGEN! Jag har nog varit mer otålig än Tommie gällande presenterna. Jag har haft de inslagna i en månad här hemma nu och jag har velat ge honom dom på en gång. Så nu äntligen fick vi ge honom dom :) Bland alla de saker som vi, (jag och Melwin), köpt åt honom så är ändå halsbandet den present jag gillar mest. Vi köpte ett halsband med en avlång bricka som vi lät gravera in "MELWIN" på och hans födelsedatum. Det är jättefint och jag vill också ha ett sånt när jag fyller år.



Återigen, stort grattis på 25årsdagen älskling! Vi älskar dig

Grattis älskling

Idag fyller min älskade 25år, stort grattis hjärtat! ♥


Shopping till Melwin

Har beställt massa kläder till Melwin från bland annat ellos, idag fick jag hem det här.



En pyjamas och två par strumpbyxor, (och en t-shirt som jag inte har bild på).
Jag är totalkär i strumpbyxorna! De gråa är så söta med björnhuvudet på rumpan.
De kommer bli perfekta att ha till t-shirt eller en tröja.
Har tittat på dom flera gånger och ångrar inte en sekund att jag beställde dom :)

Har också beställt ett sjupack med bodys som kommer till veckan,
och så väntar jag även ett paket från h&m med lite tröjor, en dress och lite annat smått och gott.
Jag älskar att köpa kläder till Melwin, det är nog bland det bästa som finns!

Svenska hjältar

Barn som gör hjälteinsatser är så fantastiskt. Jag har en stor favorit.. En tjej på nio år som går in och vill göra en stor förändring genom att göra något litet. Hon tror på förbättring och hon kämpar för något bra.



(Klicka på bilden för att läsa hela artikeln)

Jag beundrar det som Milla gör så otroligt mycket! Jag har också sett bilderna och repotage om Afrikas svältande barn men har inte engagerat mig i att läsa artiklarna ordentligt, för jag kan ju ändå inte göra något? Det har varit min tanke. Men så kommer en nioårig flicka och visar sig klokare än många andra och ändrar mitt synsätt totalt! Hon ser det du och jag ser, men med andra ögon. Hon ser ett sätt att kunna hjälpa till. Genom att göra en sån liten sak som hon gör, så har hon uppnått något stort! DET inspirerar! Hon är idag som sagt nio år gammal och har kommit på det här helt själv, tänk vad hon kommer vara om 20år om hon fortsätter såhär! Allt stöd åt Milla och hennes hjälteinsats!

Klicka här
för att gilla "bullhjälpen" på facebook för att visa ditt stöd till henne och hennes projekt!

Melwin 0-3 månader BILDER

I och med att jag rensat allt sen jag var gravid och inte skrivit något om Melwin från födseln så tänkte jag bara köra en snabb uppdate med lite bilder från Melwins tid som 0-3 månaders bebis :)






































Visste inte riktigt vilka bilder jag skulle ta, så det blev några av mina favoriter.
Det blev inte så många, men jag orkar definitivt inte lägga upp allt och dessutom så vill jag inte heller :)

Ni får ha överseende med kladdandet i hans ansikte, men det är för att jag inte vill att vem som helst ska t ex googla och använda bilder på mitt barn.
(och ja, jag vet att man kan ta bort det. men ofta så har folk inte energi till det.)


My heart beats for you



Mitt älska
de hjärta,

I'm back, for a while

Känner för att skriva av mig lite och har därför bestämt mig för att öppna upp bloggen igen.
Allt de gamla är bortrensat och jag gör en total nystart.

Men till en början kommer den fortfarande vara lösenordsskyddad. Jag kommer skriva först och främst för min egen del och se om jag ens kommer ha tid och energi till att uppdatera överhuvudtaget innan jag öppnar upp helt. Fast om jag känner mig själv rätt så kanske det bara går någon vecka innan jag öppnar upp, är ganska otålig av mig.