Svar på kommentar

Jag är ju galet kär i Melwins nya filt som vi köpte i Sundsvall med fleece på ena sidan och "lurv", som jag kallar det, på andra sidan.. Jag hade förberett mig på att behöva vara så avundsjuk när han ligger och myser med den i vagnen nu under hösten.

Men! Så fick jag den här kommentaren idag:


TUSEN TACK Jasmine för tipset, jag ska absolut kolla på rusta nästa gång vi är där :)


Kommentarer
Postat av: Felicia - ung blivande mamma

SV: hej & tack för din kommentar! Jo, jag är också lite osäker på om han verkligen kommer om 14 dagar eller ej. Jag hoppas bara att han kommer när han känner sig klar haha. Det är mycket genetiskt i när man föder tydligen. Min mamma födde mig ca 10 dagar senare än BF, dock har min mormor fött 1 månad för tidigt - så det kan ju gå åt båda håll haha. Jag har dock haft extremt mycket sammandragningar och min livmodermun är mjuk och så vidare. Men vem vet, det kanske inte alls har betydelse i slutändan :D En sak är iallfall säker, han är efterlängtad och jag är så nyfiken på att se vem han är :D

2011-09-26 @ 13:09:50     URL: http://sachiko.se/
Postat av: Felicia - ung blivande mamma

hej igen! (; svarar snabbt på din kommentar här, vet inte vart jag ska svara annars haha. är också extremt otålig, så ja - jag kan knappt vänta tills han är ute. Men som du sa, huvudsaken är att han är frisk! åh idag är det 30 dagar till min BF. tycker det är långt, men kort på samma gång haha. första barnet för mig ja, men jag har 4 yngre småsyskon - varav de yngsta är 8 år haha. Och så har jag jobbat på dagis, så är van vid barn - men kommer ju bli helt annorlunda med 'sitt eget' :)

2011-09-26 @ 16:27:14     URL: http://sachiko.se/
Postat av: carrå - mamma till Isabella

JA alla kräver ju olika saker..Jag älskar den vagnen i alla flal, ångar inte mitt köp för fem öre!

2011-09-26 @ 19:36:05     URL: http://ettnyttsteg.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Det var så lite så! Du kommer älska den i vinterkylan! :)

2011-09-27 @ 13:17:19
INNAN DU KOMMENTERAR:
- Kommentarer utan hemsida svarar jag på i samma inlägg som du kommenterat.
- Reklam raderas DIREKT!


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

        Kom ihåg mig?